Logo Vestide - Wonen voor studenten
Vind hier je kamer

NL

/

EN

Jouw nieuwe thuis op de TU/e campus

735 studentenwoningen beschikbaar vanaf zomer 2024!

Jouw nieuwe thuis. Midden op de campus. Vlak bij het centrum van Eindhoven. Een plek om elkaar te ontmoeten. Een plek om bij te komen. Dat nieuwe thuis, dat maak je samen. Samen met 735 studenten van over heel de wereld. Jouw nieuwe buren. Maak nieuwe herinneringen. Voel je thuis. In een kamer, studio of appartement. Want een plek waar jij je thuis voelt is een plek waar jij kan groeien. 
Inschrijven voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van dit project en de verhuurprocedure? En kans maken op een woning? Schrijf je in voor de nieuwsbrief én schrijf je in als woningzoekende bij Vestide. 

Inschrijven als woningzoekende bij Vestide

Ontdek Castor, Pollux en Terra

Meer dan alleen wonen

In Castor, Pollux en Terra gaat het over veel meer dan alleen een woonruimte. Het gaat over elkaar ontmoeten. In het café, de studieruimte, de Makerspace of één van de andere gemeenschappelijke ruimten. Hier word je uitgenodigd en aangemoedigd elkaar op te zoeken. Hier woon je niet alleen, maar ben je onderdeel van een community met studenten van over de hele wereld.

Verhuur start eind april of in mei 2024

Vanaf eind april of in mei staan de advertenties online. Er zijn dan 3 dagen waarop je kunt reageren op deze advertenties. Wil je kans maken om bewoner te worden van dit unieke nieuwbouwproject? Vink dan minimaal deze eisen af:

De toewijzing vindt plaats op basis van inschrijfduur. Hoe meer inschrijftijd, hoe meer kans je maakt op een woning. Binnenkort vertellen we je meer over de toewijzing. Als je jezelf inschrijft, weet je zeker dat je hier niets over mist.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Logo Vestide

Over ons

Openingstijden

Woonwinkel: werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch: werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Bij spoed 24/7 bereikbaar.