Internet en televisie bij Vestide

Supersnel en supergoedkoop

Goed internet is broodnodig voor jou als student. Daarom hebben al onze woonruimtes een eigen tv- en internetaansluiting van Ziggo mét goede service, voor 16,85 euro per maand.

Op deze pagina geven we je de highlights. Het antwoord op specifieke vragen vind je in de FAQ-lijst.

Internet bij Vestide

Dit hoort erbij:

  • Een persoonlijke internetaansluiting. Delen hoeft niet meer. Dat mag ook niet, trouwens.
  • Snelle service van ittdesk, in zowel Nederlands als Engels.
  • Kleine gebouwen hebben een FiberPower-aansluiting (FP), dus met kabelmodem en automatisch wifi. Grotere gebouwen hebben een Corporate Internet Acces (CIA). Dat is een glasvezelaansluiting met een eigen UTP-aansluiting.
  • Een maximale internetsnelheid van 100 Mbps (voor CIA locaties) en 60 Mbps (voor FP locaties). De minimale gegarandeerde internetsnelheid is 25 Mbps voor beide locaties. Gamen en downloaden is dus geen probleem! 

Bekijk hier welke aansluiting jij hebt.

Wifi

Woon je op een FiberPower (FP) locatie dan heb je een modem met router functie, zodat je je eigen wifi kunt instellen. Woon je op een locatie met CIA dan heb je een ethernet aansluiting in de muur waarop je je eigen router aansluit. Een goede router? Dat is er een van maximaal 4 jaar oud. Een nieuwe kost ongeveer 30 tot 60 euro.

Televisie

Dit hoort erbij:

Televisie aansluiten

De meeste zelfstandige woonruimtes hebben al een coaxaansluitpunt (zo’n kastje in de muur met 2 ingangen voor de kabel van je tv). Kun je deze niet vinden, neem dan contact met ons op.

Internet bij Vestide

Mediapakket in je huurcontract en servicekosten

Elke huurder krijgt hetzelfde pakket voor 16,85 euro per maand. Dat bedrag staat voor 4 jaar vast vanaf 1 juni 2017. Je kunt niet voor bijvoorbeeld alleen internet kiezen. Het pakket staat ook elk jaar op de servicekostenafrekening.

Meer info: Alles over servicekosten

Service van ittdesk

Met al je vragen en voor het doorgeven van storingen kun je terecht bij ittdesk. In het Nederlands of in het Engels, dat maakt niet uit! Zo bereik je ittdesk:

Telefoon: +31 85 01 40 433 
Website: www.ittdesk.nl/vestide
Twitter: @ITTDesk
Facebook: www.facebook.com/ittdesk
WhatsApp: +31 620 088 717
Openingstijden: op werkdagen van 08.30 tot 20.00 uur. Bij spoed is ittdesk 24/7 bereikbaar.

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht met al je vragen over internet en televisie. Stuur een e-mail naar info@vestide.nl.