Reparaties

Kunnen wij het maken? Nou en of!

Dat is makkelijk: je hoeft bijna niets zelf te doen. Via je servicekosten betaal je voor onderhoud en reparaties. Alleen écht simpele klusjes doe je zelf, zoals een lamp vervangen in je kamer. Want eerlijk is eerlijk: het is sneller als je dat zelf even doet.

We voeren tijdelijk alleen spoedreparaties uit

Lees hier meer over onze aangepaste dienstverlening n.a.v. coronamaatregelen (vanaf 14 oktober 2020)

Heb je een spoedreparatie? Bel ons dan via: 040 243 43 43

Als een medewerker van Woonbedrijf (of van onze leveranciers) je thuis bezoekt, dan gelden alle maatregelen van de overheid. Zo dragen zij een mondkapje en houden zij 1,5 meter afstand.

Let op: als je (of medebewoners) gezondheidsklachten hebt, dan moet de afspraak worden verzet.

Bij een spoedreparatie moet je denken aan een buitensluiting, gas- en waterlekkages. Andere zaken, zoals buitendeuren die niet meer open of dicht gaan, geen elektra in huis of reparaties die buiten de woning in de openbare ruimte moeten plaatsvinden, kunnen in sommige gevallen ook worden uitgevoerd.

Afspraak maken voor reparatie

Is er iets stuk? Vul dan het online reparatieformulier in. Hierin leg je uit wat er aan de hand is en je geeft aan wanneer we langs kunnen komen. Zijn er meerdere reparaties nodig? Die kun je allemaal op één formulier kwijt. Want niemand wordt blij van drie dezelfde formulieren. 

Lees even verder voordat je het formulier invult.
Voor sommige reparaties is het sneller om direct een gespecialiseerd bedrijf te bellen.

Vraag nu je reparatie aan

Bel je liever? We zijn op werkdagen van 08.00 tot 17.00 bereikbaar via 040-297 93 80.

Reparatie met spoed

Bel ons via 040-297 93 80.

Is reparatie met spoed nodig, dan kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen.

Reparatie in je studentenhuis

Riool verstopt

Bel ontstoppingsbedrijf C.O.R. via 040-283 60 43.

Je kunt meteen een afspraak maken met C.O.R. voor het ontstoppen van je riolering of afvoer. Wij betalen de rekening aan C.O.R.

Misschien overbodig: spoel geen spullen door de wc of afvoer die er niet thuishoren. C.O.R. meldt gevonden voorwerpen altijd bij ons namelijk. Als die spullen de oorzaak zijn van de verstopping, betaal je wel zelf de rekening. 

Problemen met de cv-ketel en verwarming

Op de cv-ketel zit een sticker van het bedrijf dat de ketel heeft geïnstalleerd. Er staat altijd een telefoonnummer bij dat je kunt bellen als er een storing is. Kun je de sticker niet vinden? Dan kun je ons online reparatieformulier invullen of bel ons. 

Reparatie door Bouwservice

Raam kapot

Bel glasbedrijf Verbo via 040 - 245 56 55 als er in jouw kamer of studio of in de gezamenlijke ruimtes een raam stuk is. Als er een raam stuk is in bijvoorbeeld het trappenhuis of op de galerij, dan kun je ons bellen.

Glasschade hoef je niet zelf te betalen. Tenzij je zelf een voetbal door het raam schopt bijvoorbeeld.

Lift stuk

In de lift staat een telefoonnummer dat je kunt bellen bij storingen. Dan komt er zo snel mogelijk iemand van het liftinstallatiebedrijf om de lift te maken. Natuurlijk kun je ons ook bellen.