Kamer in groot studentengebouw voor TU/e studenten

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Om deze kamer te mogen huren, moet je student zijn aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Let op! Op de foto’s zie je meubilering in de woonruimte. Echter wordt de woonruimte zonder meubilering verhuurd. Vloer- en raambekleding is wel inbegrepen.

Dit woongebouw ligt op het terrein van TU/e. Als jij hier gaat wonen, woon je in een van de gewildste studentenflats van Eindhoven. De meeste bewoners van dit gebouw zijn internationale studenten. Je fiets parkeer je makkelijk op je eigen plek in de fietsenstalling. Kleren was je in een wasserette op de begane grond. Ook is er een gemeenschappelijke ruimte om samen met medebewoners vrije tijd door te brengen. Er zijn Nederlandstalige studentbeheerders aanwezig die ook in het gebouw wonen.

Het mediapakket zit in de huur inbegrepen. Zo is er altijd internet en een tv aansluiting aanwezig. Let op: heb je een tv zonder DVB-C ontvanger? Dan heb je een decoder nodig om hier tv te kunnen kijken. Deze moet je zelf kopen bij Ziggo of gewoon op Marktplaats.

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om de volgende documenten:

• Bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (let op: een print screen van jouw studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Als jij reistijdbonus hebt: willen wij graag hier een bewijs van zien. Log in op mijnoverheid.nl met je Digi-D en maak er een print screen van (met jouw naam, huidige adres en computerdatum zichtbaar, let op je BSN mag niet zichtbaar zijn voor ons).