Deze kamer is lekker ruim, fijn!

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Je deelt de gezellige keuken met 7 anderen. In het huis zijn er twee badkamers aanwezig. De kamer ligt in een studentenflat in de levendige omgeving van de Kruisstraat en vlak bij het centrum. Je fiets stal je in de gezamenlijke berging en er is een gezamenlijke tuin aan de achterzijde waar je lekker van de zon kunt genieten.

Het mediapakket zit in de huur inbegrepen. Zo is er altijd internet en een tv aansluiting aanwezig. Let op: heb je een tv zonder DVB-C ontvanger? Dan heb je een decoder nodig om hier tv te kunnen kijken. Deze moet je zelf kopen bij Ziggo of gewoon op Marktplaats.

De vorige bewoner biedt de volgende spullen ter overname aan: Kledingkast, vloer, gordijnrail

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om de volgende documenten:

• Bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (let op: een print screen van jouw studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Als jij reistijdbonus hebt: willen wij graag hier een bewijs van zien. Log in op mijnoverheid.nl met je Digi-D en maak er een print screen van (met jouw naam, huidige adres en computerdatum zichtbaar, let op je BSN mag niet zichtbaar zijn voor ons).