Willen jullie samenwonen en zijn jullie gek op tuinieren? Dan is dit jullie plek!

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Het is fijn wonen op de Sint Leonardusstraat in deze ruime benedenwoning met grote tuin en een slaapkamer en badkamer op de 1e verdieping. Je fiets stal je veilig in je eigen berging. De tuin is een heerlijke plek om in te verblijven op een zonnige dag of voor een heerlijke barbecue in de avond. Houd er wel rekening mee dat een grote tuin ook veel onderhoud met zich meebrengt waarvoor jullie verantwoordelijk zijn.

Het mediapakket zit in de huur inbegrepen. Zo is er altijd internet en een tv aansluiting aanwezig. Let op: heb je een tv zonder DVB-C ontvanger? Dan heb je een decoder nodig om hier tv te kunnen kijken. Deze moet je zelf kopen bij Ziggo of gewoon op Marktplaats.

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen2

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om de volgende documenten:

• Bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (let op: een print screen van jouw studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Als jij reistijdbonus hebt: willen wij graag hier een bewijs van zien. Log in op mijnoverheid.nl met je Digi-D en maak er een print screen van (met jouw naam, huidige adres en computerdatum zichtbaar, let op je BSN mag niet zichtbaar zijn voor ons).