Wonen in het centrum met de gezelligheid van 7 huisgenoten

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Jouw nieuwe kamer bevindt zich op nog geen 5 minuten fietsen van de binnenstad. Ook de supermarkt is om de hoek: ideaal!

En vind je het gezellig om wat aanspraak te hebben? Dan is deze kamer perfect voor jou, je deelt namelijk de keuken met je 7 huisgenoten. De badkamer deel je alleen met je naastgelegen buurman/-vrouw.

Heb je een auto? Dan kan je deze parkeren op het bijgelegen parkeerterrein. Houd er wel rekening mee dat hier op dit moment nog een wachtlijst voor is.

Het mediapakket zit in de huur inbegrepen. Zo is er altijd internet en een tv aansluiting aanwezig. Let op: heb je een tv zonder DVB-C ontvanger? Dan heb je een decoder nodig om hier tv te kunnen kijken. Deze moet je zelf kopen bij Ziggo of gewoon op Marktplaats.

De vorige bewoner biedt de volgende spullen ter overname aan: Vloer, inbouw kast, gordijnen en koelkast

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om de volgende documenten:

• Bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (let op: een print screen van jouw studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Als jij reistijdbonus hebt: willen wij graag hier een bewijs van zien. Log in op mijnoverheid.nl met je Digi-D en maak er een print screen van (met jouw naam, huidige adres en computerdatum zichtbaar, let op je BSN mag niet zichtbaar zijn voor ons).