Deze studio heeft het allemaal!

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Deze studio heeft het allemaal!

Je eigen keuken en badkamer en s avonds niet gestoord worden door huisgenoten want je hebt ook gewoon je eigen woon/slaapkamer. Als je graag dichtbij de bekende Tongelresestraat wil wonen dan moet je zeker direct reageren. Want je toekomstige studio ligt op steenworp afstand van de verschillende winkels en supermarkten van deze straat. Klaar met shoppen? Dan zet je je fiets gemakkelijk in de fietsenstalling van jouw gebouw.

Het mediapakket zit in de huur inbegrepen. Zo is er altijd internet en een tv aansluiting aanwezig. Let op: heb je een tv zonder DVB-C ontvanger? Dan heb je een decoder nodig om hier tv te kunnen kijken. Deze moet je zelf kopen bij Ziggo of gewoon op Marktplaats.

De vorige bewoner biedt de volgende spullen ter overname aan: Vloer, koelkast, lamp, posterlijsten, plankje badkamer.

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om de volgende documenten:

• Bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (let op: een print screen van jouw studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Als jij reistijdbonus hebt: willen wij graag hier een bewijs van zien. Log in op mijnoverheid.nl met je Digi-D en maak er een print screen van (met jouw naam, huidige adres en computerdatum zichtbaar, let op je BSN mag niet zichtbaar zijn voor ons).