Studio met eigen badkamer en keuken in hartje Eindhoven, op steenworp afstand van Stratumseind

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Rust en gezelligheid in een. Vanuit deze studio sta jij letterlijk binnen 1 seconde midden in de bruisende binnenstad, met Stratumseind op nog geen minuut lopen. Ben je de drukte zat? Dan studeer je gemakkelijk in je studio, zonder afleiding van huisgenoten. Je hoeft de keuken en badkamer niet te delen, de gehele studio is van jou. Handig om te weten: er is geen aparte slaapkamer. Maar als je een beetje creatief bent weet jij er vast een fijn plekje van te maken.

Het mediapakket zit in de huur inbegrepen. Zo is er altijd internet en een tv aansluiting aanwezig. Let op: heb je een tv zonder DVB-C ontvanger? Dan heb je een decoder nodig om hier tv te kunnen kijken. Deze moet je zelf kopen bij Ziggo of gewoon op Marktplaats.

De vorige bewoner biedt de volgende spullen ter overname aan: laminaat, gordijnen, oven, gasfornuis, koelkast, bank, tafel, tv-meubel

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om het volgende:

• Een bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (Let op: Een print screen van jouw Studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Wanneer je op een woonruimte reageert moet het adres op jouw Vestide inschrijving gelijk zijn aan de inschrijving bij de gemeente. Komt dit niet overeen, dan kan de woning je niet toegewezen worden.