Kamer met eigen badkamer met het bekende Stadswandelpark als je achtertuin

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Met het bekende Stadswandelpark in je achtertuin en de ideale ligging aan de rondweg is dit een gewilde kamer. En vind je het gezellig om met anderen te wonen? Dan is deze kamer absoluut ideaal voor jou, je hebt een eigen badkamer en de keuken deel je met 7 gezellige huisgenoten.

Voor deze kamer kan je huurtoeslag aanvragen. Kijk op de website van de belastingdienst of je hiervoor in aanmerking komt.

Het mediapakket zit in de huur inbegrepen. Zo is er altijd internet en een tv aansluiting aanwezig. Let op: heb je een tv zonder DVB-C ontvanger? Dan heb je een decoder nodig om hier tv te kunnen kijken. Deze moet je zelf kopen bij Ziggo of gewoon op Marktplaats.

Huize Schrael is op zoek naar een nieuwe gezellige huisgenoot. We eten vrijwel elke dag samen in onze gedeelde keuken en hebben zo nu en dan een activiteit zoals het jaarlijkse weekendje Appelpop, waterskiën, een pretpark bezoeken of iets wat jij aandraagt als onze nieuwe huisgenoot. In de flat hebben we ook een aantal activiteiten zoals het jaarlijkse Flatfeest, borrels, nieuwjaarsdiner en een barbecue in de zomer. Ben jij een gezellige actieve huisgenoot/flatgenoot, reageer dan op deze kamer.

De vorige bewoner biedt de volgende spullen ter overname aan:Vloer, vensterbankplank, gordijnen, balkontafel plus 2 kleine tuinstoeltjes.

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1

Oppervlakte en indeling

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • SanitairOnzelfstandig
  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om het volgende:

• Een bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (Let op: Een print screen van jouw Studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Wanneer je op een woonruimte reageert moet het adres op jouw Vestide inschrijving gelijk zijn aan de inschrijving bij de gemeente. Komt dit niet overeen, dan kan de woning je niet toegewezen worden.