Toch al een kamer maar wel je inschrijftijd behouden

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Dit studentenhuis zit in een oud klooster en heeft een grote tuin waar je heerlijk kan barbecueën in de zomer. Per woongroep, deze bestaat uit 7 personen, is er een ruime woonkamer/keuken, 2 badkamers en een algemene wasruimte. Op de kamer heb je een eigen wastafel. Deze woning ligt op de begane grond.

Het is nog niet duidelijk wat er met het gebouw gaat gebeuren (sloop/renovatie). Tot die tijd worden er kamers verhuurd aan studenten. Het contract van deze kamer is tijdelijk. Wij regelen hierna geen nieuwe woonruimte voor je, maar je behoudt wél gewoon je inschrijftijd.

Eventueel ter overname: vloer en gordijnen

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1
  • LiftNee

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om de volgende documenten:

• Bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (let op: een print screen van jouw studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Als jij reistijdbonus hebt: willen wij graag hier een bewijs van zien. Log in op mijnoverheid.nl met je Digi-D en maak er een print screen van (met jouw naam, huidige adres en computerdatum zichtbaar, let op je BSN mag niet zichtbaar zijn voor ons).