Wonen op een unieke locatie

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

In deze multiculturele wijk staat een voormalig klooster. Jouw kamer bevindt zich in één van de 3 verdiepingen die dit klooster telt. Glas in lood ramen, een indrukwekkende trap naar jouw kamer.. een pareltje onder de Vestide woningen! Je deelt alles behalve je eigen kamer met 5 huisgenoten.

Je tanden poetsen kan achter de wastafel op je eigen kamer, douchen kan in de gezamenlijke badkamer. Samen eten kan gezellig in de gezamenlijke keuken. En er is ook nog een tuin waar je gebruik van kan maken!

Ook voor een onzelfstandige kamer kan je in dit gebouw huurtoeslag aanvragen, dit gebouw is namelijk een speciaal toegewezen complex door de belastingdienst. Kijk op de website van de belastingdienst of je hiervoor in aanmerking komt.

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1
  • LiftNee

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om de volgende documenten:

• Bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (let op: een print screen van jouw studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Als jij reistijdbonus hebt: willen wij graag hier een bewijs van zien. Log in op mijnoverheid.nl met je Digi-D en maak er een print screen van (met jouw naam, huidige adres en computerdatum zichtbaar, let op je BSN mag niet zichtbaar zijn voor ons).