Appartement met 3 slaapkamers en tuintje in complex met internationale studenten

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Zelfstandig appartement met 3 slaapkamers in een complex waar veel internationale studenten wonen. Dit appartement ligt op de eerste verdieping die je bereikt met een klein trappetje. De grootste slaapkamer heeft een aangrenzend balkon en met een trappetje naar beneden bereik je de tuin. Naast de vele inbouwkasten in het appartement heb je ook nog opbergruimte in je berging in de kelder.

Dit complex ligt in een groene omgeving, dichtbij een supermarkt, het station en Strijp-S. In het complex woont ook een studentbeheerder die je op weg kan helpen.

De huidige huurder heeft eventueel ter overname: in ieder geval gordijnen en de vloer, wellicht nog meer (afhankelijk van nieuwe woonruimte).

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen2
  • LiftNee

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om de volgende documenten:

• Bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (let op: een print screen van jouw studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Als jij reistijdbonus hebt: willen wij graag hier een bewijs van zien. Log in op mijnoverheid.nl met je Digi-D en maak er een print screen van (met jouw naam, huidige adres en computerdatum zichtbaar, let op je BSN mag niet zichtbaar zijn voor ons).