Ruime kamer met eigen badkamer in een oud schoolgebouw met een grote tuin

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Woon je graag in een kamer met een eigen badkamer, maar vind je het wel gezellig om jouw huisgenoten te ontmoeten in de gezellige leefkeuken? Dan is dit de woning voor jou!
De kamer ligt in een prachtig oud schoolgebouw, aan een plantsoen. Aan de achterzijde is een mooie aangelegde tuin, welke je deelt met de andere bewoners. Een heerlijke plek om te vertoeven op een zonnige dag. Het onderhoud van de tuin wordt door Vestide geregeld.
Deze spullen kun je overnemen van de huidige bewoner: badkamermeubeltje, bank, koelkast, laminaat, gordijnen en plafondlamp.

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1
  • LiftNee

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om de volgende documenten:

• Bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (let op: een print screen van jouw studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Als jij reistijdbonus hebt: willen wij graag hier een bewijs van zien. Log in op mijnoverheid.nl met je Digi-D en maak er een print screen van (met jouw naam, huidige adres en computerdatum zichtbaar, let op je BSN mag niet zichtbaar zijn voor ons).