Hippe gemeubileerde nieuwbouw (!) studio (18m2) voor +/- €400,- met behoud van je inschrijftijd

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Op steenworp afstand van de TU/e campus zijn 4 woontorens de grond uit gestegen. Sommige van deze studio’s staan leeg tot de zomer; zonde! Ben jij dringend op zoek naar een woonruimte voor dit schooljaar? Lees dan verder en reageer als je interesse hebt!

De studio is 18 m2. Je hebt je eigen keuken en badkamer en de studio is volledig ingericht met o.a. een bed, bureau, gordijnen, vloer, een linnenpakket en ook klein inventaris zoals bestek en pannen voor je klaar. Houd er rekening mee: Je hebt geen keuzemogelijkheid voor de verdieping: het complex bestaat uit 4 woonlagen die per trap bereikbaar zijn. Bij aanvang van je contract betaal je eenmalig de volgende kosten: Waarborgsom (€250-,) Schoonmaakkosten (€105,-), Linnenpakket (€45,38). Deze, eenmalige, kosten zijn verplicht.

Je contract start nog deze maand en loopt uiterlijk tot en met 24 juli 2020. Eerder opzeggen mag altijd, met een opzegtermijn van 1 maand.

En niet te vergeten: huurtoeslag aanvragen is mogelijk en je behoudt je inschrijftijd bij Vestide.

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om de volgende documenten:

• Bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (let op: een print screen van jouw studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Als jij reistijdbonus hebt: willen wij graag hier een bewijs van zien. Log in op mijnoverheid.nl met je Digi-D en maak er een print screen van (met jouw naam, huidige adres en computerdatum zichtbaar, let op je BSN mag niet zichtbaar zijn voor ons).