Jouw eigen appartement vlak bij de binnenstad?

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte


Dit appartement ligt zo dicht bij de binnenstad dat je er zo naar toe loopt. Het appartement is lekker ruim, heeft veel lichtinval en heeft een apart slaapgedeelte. Je boodschappen doe je makkelijk op de kruisstraat of Woenselsemarkt. Er is ook een gemeenschappelijke tuin, waar je lekker van de zon kunt genieten.
Deze spullen kun je overnemen van de huidige bewoner: Gordijnen, luxaflex, laminaatvloer, badkamermeubel, douchecabine, kast, extra keukenkastje.

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om de volgende documenten:

• Bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (let op: een print screen van jouw studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Als jij reistijdbonus hebt: willen wij graag hier een bewijs van zien. Log in op mijnoverheid.nl met je Digi-D en maak er een print screen van (met jouw naam, huidige adres en computerdatum zichtbaar, let op je BSN mag niet zichtbaar zijn voor ons).