Vind jij duurzaamheid belangrijk? Dan is Havenhof jouw plek om te wonen!

,

Vestide Head Office, Wal 2, 5611 GG Eindhoven, Netherlands

Meer over deze woonruimte

Havenhof is all-electric. De woning is voorzien van een warmtepomp. Deze zorgt op een duurzame manier voor verwarming en warm water in de woning. Op het dak van het gebouw liggen zonnepanelen. Elektra is duurzaam ingekocht bij een leverancier met een groen certificaat.
Het energieverbruik is inzichtelijk voor alle bewoners en voor Vestide. Hiervoor onderteken je een intentieverklaring.

Er zijn 2 wasmachines en 2 drogers aanwezig in het gebouw. Wil je deze gebruiken, dan kun je dit online regelen en betalen. Kosten: wassen €3,- drogen €2,- per keer.
In de woning is een energiezuinige elektrische kookplaat en een koelkast met vriesvak aanwezig, handig!

Er is een gezellig hofje, waar je samen met de andere bewoners kunt tafeltennissen of genieten van de zon.

Het mediapakket zit in de huur inbegrepen. Zo is er altijd internet en een tv aansluiting aanwezig. Let op: heb je een tv zonder DVB-C ontvanger? Dan heb je een decoder nodig om hier tv te kunnen kijken. Deze moet je zelf kopen bij Ziggo of gewoon op Marktplaats.

De vorige bewoner biedt de volgende spullen ter overname aan: vloer

Over de woning

  • WoningtypeOnzelfstandig
  • Aantal personen1

Kosten

Inrichting en voorzieningen

  • InternetverbindingNiet aanwezig

Voorwaarden

Om deze woonruimte te mogen huren, vragen wij jou om de volgende documenten:

• Bewijs van inschrijving aan een Eindhovense onderwijsinstelling voor dit studiejaar (let op: een print screen van jouw studielink pagina is alleen geldig als je een nieuwe opleiding gaat volgen waarvan het studiejaar nog moet starten en er nog geen officiële inschrijfbewijzen zijn uitgegeven);

• Als jij reistijdbonus hebt: willen wij graag hier een bewijs van zien. Log in op mijnoverheid.nl met je Digi-D en maak er een print screen van (met jouw naam, huidige adres en computerdatum zichtbaar, let op je BSN mag niet zichtbaar zijn voor ons).