Logo Vestide - Wonen voor studenten
Vind hier je kamer

NL

/

EN

Haven: room to breathe, space to grow

735 studentenwoningen op de TU/e campus beschikbaar vanaf zomer 2024!

Haven is meer dan een woning: het is een community die jouw veilige thuishaven is, die jou ondersteunt in je studentenleven en de ruimte biedt om jezelf te ontwikkelen.


Haven omvat 735 studentenwoningen, studio’s en appartementen verdeeld over de torens Castor en Pollux en laagbouw Terra. In ieder gebouw vind je verschillende gemeenschappelijke ruimtes die toegankelijk zijn voor alle bewoners. Verder zijn er regelmatig community events om je buren te leren kennen. De commissies binnen Haven organiseren en regelen zelf van alles wat bij community living komt kijken. Vanaf de start van het project werkt Vestide in co-creatie samen met studenten.

Op de hoogte blijven van dit project en de verhuurprocedure? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Wil je in aanmerking komen voor een woning in Haven? Schrijf je dan in als woningzoekende bij Vestide.

Inschrijven als woningzoekende bij Vestide

Ontdek Haven

Haven bestaat uit de woontorens Castor en Pollux en de laagbouw Terra. Beide torens zijn ongeveer 50 meter hoog (16 verdiepingen). Terra (2 verdiepingen) ligt tussen de torens in en is verdeeld over vijf straten. De gebouwen liggen aan een boulevard met water en hebben aan de achterkant uitzicht op groen en de beek De Dommel.

Lees hier alles over de groepswoningen, studio’s en appartementen.

Community spaces in Haven

Als verlengde van jouw woonruimte zijn er in de complexen gemeenschappelijke ruimtes, waar je samen kan komen om samen te eten, te ontspannen en samen activiteiten kan ondernemen. In toren Castor zijn er 7 gemeenschappelijke ruimtes van 35 m2 met een hoog plafond, die elk een eigen thema hebben, die met input van studenten zijn ontworpen. In toren Pollux zijn er 14 gemeenschappelijke ruimtes van ruim 12 m2, waar ruimte is samen te komen en waar deelkasten zijn om bijvoorbeeld boeken uit te wisselen met je buren. 

Woningen vanaf 26 april tot en met 2 mei in de verhuur


Vanaf 26 april komt de advertentie van de 3 woningtypen online op rooms.vestide.nl. Je hebt dan 7 dagen om te reageren.

Kom jij in aanmerking voor een woning in Haven? Onderstaande zijn de vereisten:


De toewijzing vindt plaats op basis van inschrijfduur. Hoe meer inschrijftijd, hoe hoger je kans op een woning. Daarnaast hebben we extra aandacht voor twee groepen: eerstejaars studenten en internationale studenten. We verhuren 50% van alle groepswoningen aan eerstejaars en 50% van alle woningen aan internationale studenten. In april volgt er meer informatie over het toewijzingsproces. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Woningen beschikbaar vanaf augustus dit jaar

Zoals je wellicht al hebt kunnen zien op de campus zijn de complexen al een heel eind! We verwachten de woningen op te leveren in de maand augustus. Binnenkort volgt meer informatie over de planning.

Heb je nog vragen over Haven?

Stel jouw vraag via onderstaand contactformulier, dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug. Als onderwerp selecteer je ‘Haven’.

Contactformulier
Logo Vestide

Over ons

Openingstijden

Woonwinkel: werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch: werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Bij spoed 24/7 bereikbaar.