Logo Vestide - Wonen voor studenten
Vind hier je kamer

NL

/

EN

Huur betalen

Je huur betalen op jouw manier

Je betaalt altijd je huur vóór de eerste dag van de maand. Je kiest bij ons zelf op welke manier je wil betalen.

WANNEER MOET JE JE HUUR BETALEN?

Je betaalt steeds vóór de eerste dag van de maand je huur. Je huur voor juli betaal je dus vóór 1 juli.

ZO BETAAL JE JE HUUR

Dat kan op verschillende manieren:

  • Automatische incasso

  • AcceptEmail

  • Pinnen in de Woonwinkel

  • Zelf overmaken

  • Betalen via iDEAL

EEN ANDERE BETAALWIJZE KIEZEN

Je kunt gemakkelijk en snel online je betaalwijze kiezen of veranderen als je inlogt op Mijn Vestide. Je kunt hier ook betalen via iDEAL en je facturen inzien.

AUTOMATISCHE INCASSO

Als je kiest voor automatische incasso geef je ons 1 keer toestemming, daarna hoef je zelf niets meer te doen. We schrijven de huur elke maand af en veranderingen in je huurprijs verwerken we automatisch.

ACCEPTEMAIL

Ook gemakkelijk: AcceptEmail via Accept Easy. Dit is een soort digitale acceptgiro die je per e-mail krijgt. Vanuit deze mail klik je verder naar je online bankomgeving. Alle betaalgegevens zijn al ingevuld. Je hoeft alleen nog maar akkoord te geven. Je hebt alleen een e-mailadres en een Nederlandse bankrekening met internetbankieren nodig. Meer weten? Bekijk het filmpje of kijk op www.accepteasy.com.

DE HUUR PINNEN

Je kunt de huur ook met de pin betalen in de Woonwinkel. Je kunt niet contant betalen. De Woonwinkel is op werkdagen open van 9.00 tot 17.00 uur. Het adres is Wal 2 in Eindhoven.

DE HUUR ZELF OVERMAKEN

Ons rekeningnummer is NL90 INGB 0003 4084 35. Zet het klant- én contractnummer in de omschrijving (bijvoorbeeld: K1234567-C123456). Weet je die niet meer? Dit staat bovenin je huurcontract. Houd er wel rekening mee dat je je maandbedrag aanpast als je huurprijs verandert.

CONTANT BETALEN

Je kunt ook een contante betaling doen in een vestiging van GWK Travelex. De dichtstbijzijnde is op het Centraal Station in Eindhoven. Hiervoor moet je wel extra betalen. Vermeld bij de omschrijving je klantnummer en contractnummer (bijvoorbeeld K1234567-C123456). Weet je die niet meer? Dit staat bovenin je huurcontract.

BETALEN VIA iDEAL

Je kunt meteen online betalen via iDEAL als je inlogt op Mijn Vestide.

Logo Vestide

Over ons

Openingstijden

Woonwinkel: werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch: werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Bij spoed 24/7 bereikbaar.