Logo Vestide - Wonen voor studenten
Vind hier je kamer

NL

/

EN

Internet en televisie

Al onze woonruimtes hebben een eigen tv- en internetaansluiting van Ziggo voor €17,28 per maand.

INTERNET BIJ VESTIDE

Als je een kamer bij Vestide huurt krijg je een persoonlijke internetaansluiting. Delen hoeft niet meer en dat mag ook niet. Dit hoort daarbij:

  • Snelle service van ittdesk, in zowel Nederlands als Engels. Alle meldingen en eventuele storingen worden via ittdeks gemeld. Zo ben je altijd op de hoogte.

  • Kleine gebouwen hebben een FiberPower-aansluiting (FP), dus met kabelmodem en automatisch wifi. Grotere gebouwen hebben een Corporate Internet Acces (CIA). Dat is een glasvezelaansluiting met een eigen UTP-aansluiting.

  • Een maximale internetsnelheid van 100 Mbps (voor CIA locaties) en 60 Mbps (voor FP locaties). De minimale gegarandeerde internetsnelheid is 25 Mbps voor beide locaties. Gamen en downloaden is dus geen probleem!

Bekijk hier welke aansluiting jij hebt

WIFI

Woon je op een FiberPower (FP) locatie dan heb je een modem met router functie, zodat je je eigen wifi kunt instellen. Woon je op een locatie met CIA dan heb je een ethernet aansluiting in de muur waarop je je eigen router aansluit. Een goede router? Dat is er een van maximaal 4 jaar oud. Een nieuwe kost ongeveer 30 tot 60 euro.

TELEVISIE

Je krijgt het standaard zenderpakket van Ziggo voor je televisie. Is dat niet genoeg? Dan kun je meestal een extra zenderpakket afsluiten. Kijk hier naar de mogelijkheden voor extra zenders.

  • De zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3 ontvang je in HD-kwaliteit.

  • De andere zenders krijg je in digitale kwaliteit als je een DVB-C-ontvanger hebt. Dat is een ingebouwde of losse ontvanger voor digitale televisie via de kabel.

TELEVISIE AANSLUITEN

De meeste zelfstandige woonruimtes hebben al een coaxaansluitpunt (zo’n kastje in de muur met 2 ingangen voor de kabel van je tv). Kun je deze niet vinden, neem dan contact met ons op.

Let op: heb je een tv zonder DVB-C ontvanger? Dan heb je een decoder nodig om hier tv te kunnen kijken. Deze kun je zelf kopen bij Ziggo.

MEDIAPAKKET IN JE HUURCONTRACT EN SERVICEKOSTEN

Elke huurder krijgt hetzelfde pakket voor €17,28 per maand. Je kunt niet voor bijvoorbeeld alleen internet kiezen. Het pakket staat ook elk jaar op de servicekostenafrekening.

Lees alles over servicekosten

SERVICE VAN ITTDESK

Met al je vragen en voor het doorgeven van storingen kun je terecht bij ittdesk. In het Nederlands of in het Engels. Zo bereik je ittdesk:

Telefoon: +31 85 01 40 433
Website: www.ittdesk.nl/vestide
Twitter: @ITTDesk
Facebook: www.facebook.com/ittdesk
WhatsApp: +31 620 088 717

Openingstijden: op werkdagen van 08.30 tot 20.00 uur. Bij spoed is ittdesk 24/7 bereikbaar.

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht met al je vragen over internet en televisie. Ga daarvoor naar ons contactformulier.

Logo Vestide

Over ons

Openingstijden

Woonwinkel: werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch: werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Bij spoed 24/7 bereikbaar.