Logo Vestide - Wonen voor studenten
Vind hier je kamer

NL

/

EN

Straatinterviews communitybuilding op de TU/e campus (13 – 17 nov). Kom je ook?

Aankomende week vinden er elke dag straatinterviews plaats met studenten op de TU/e campus. Research studio cocosmos gaat samen met projectteam LOT (Vestide) en Industrial Design studenten de diepte in met studenten. Gesprekken worden gevoerd over thema’s als community, studentenhuisvesting, mentale gezondheid en huisgenoten. De community wordt samen met studenten gebouwd. Het allerbelangrijkste is dus hun mening rondom dit soort thema’s. Ben je een student en hierin geïnteresseerd? Kom dan zeker op één (of meerdere 😉) van deze dagen langs!

Community building voor toekomstige bewoners van Castor, Pollux & Terra

De LOT community wordt een leefgemeenschap, die in de gebouwen Castor, Pollux & Terra gaat wonen. De twee woontorens en een laagbouw op de TU/e campus, op de plek waar eerder het Paviljoen stond. In de gebouwen komen zowel nationale, als internationale studenten te wonen. In september worden de torens opgeleverd, maar de zoektocht naar ambassadeurs is al even aan de gang. Er is ook al een groep ambassadeurs die nu al met ons nadenkt over de invulling van de community en de gemeenschappelijke ruimtes van de nieuwe gebouwen. Maar we kunnen nog veel meer input gebruiken! Heb je interesse in het worden van ambassadeur? Schrijf je in als geïnteresseerde, dan nemen we contact met je op.

Onderzoek op een leuke, interactieve manier

Zoals je kunt zien aan het LOT huisje, worden er niet zomaar alleen vragen gesteld. De input wordt op een leuke en interactieve manier opgehaald. Zo gaan studenten radje draaien en hun mening geven over verschillende thema’s en geven ze aan de hand van een afbeelding aan welke verdieping hun het meeste aanspreekt. Meer weten over dit onderzoek? Dan nodigen we je vooral uit om langs te komen.

Je vindt ons op de TU/e campus met het LOT huisje

Je herkent het team aan het verrijdbare LOT huisje en de mensen met gele sjaals. Op maandag en dinsdag staan ze bij de Markthal, op woensdag en donderdag bij Atlas en op vrijdag bij de Spar op de TU/e campus. Zien we jou daar?

Logo Vestide

Over ons

Openingstijden

Woonwinkel: werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch: werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Bij spoed 24/7 bereikbaar.