Logo Vestide - Wonen voor studenten
Vind hier je kamer

NL

/

EN

Over Vestide

Goede woonruimte voor jouw studententijd!

Goed en gemakkelijk wonen voor alle studenten in Eindhoven. Daar werken we aan. En dat is precies wat jij bij ons vindt: goede woonruimte, zonder gedoe, voor een prima prijs.

VESTIDE IS VOOR ALLE STUDENTEN IN EINDHOVEN

Vestide is voor alle voltijd studenten in Eindhoven. Of je hier nu een half jaar studeert of jarenlang. En of je nu aan het Summa College, Fontys, de Dutch Design Academy Eindhoven of aan de TU/e studeert. Je bent welkom! Jij kiest hoe je woont tijdens je studie. We hebben kamers, studio’s en appartementen voor één of twee personen. We hebben splinternieuwe moderne gebouwen en knusse oude stadspanden.

BIJ VESTIDE WONEN BETEKENT:

 • Een brede keuze aan woonruimtes

 • Tegen een goede prijs

 • Met persoonlijke service

 • En alles is makkelijk te regelen

 • Speciaal voor studenten!

Wij werken met de onderwijsinstellingen in Eindhoven. We regelen bijvoorbeeld de woonruimte voor tijdelijke, buitenlandse studenten aan de TU/e en Fontys.

DEZE MENSEN VAN VESTIDE HELPEN JOU

We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons. Laat ons dus vooral weten waar je wel of niet tevreden over bent! En we helpen je graag als je vragen hebt.

Dit is het team dat voor je klaarstaat:

 • Verhuurconsulent: helpt jou met alles rondom het huren bij ons.

 • Bewonerscontact: als je belt of een mailtje stuurt, kom je bij onze klantenservice terecht.

 • Beheerder: helpt jou met alles rondom jouw woonruimte en omgeving. Je ziet ze regelmatig in de buurt en je kunt ze altijd aanspreken. En ze spreken jou ook aan, als je er een rommeltje van maakt bijvoorbeeld.

 • Bouwservice: de technische vakmannen- en vrouwen die je uit de brand helpen als er iets kapot is in huis.

 • Woonconsulent: houdt zich bezig met de complexere vragen en met zaken als een goede buurt en overlastsituaties.

 • Vastgoedbeheerder: regelt alles rondom jouw woonruimte!

Missie van Vestide

“ Vestide werkt aan het makkelijk wonen van de student. De wensen van onze huurders zijn sturend voor ons werk. Onze grootste maatschappelijke prestatie ligt in het beschikbaar hebben en houden van een grote voorraad betaalbare studentenwoningen. Met ons werk willen wij een bijdrage leveren aan de beleving van Eindhoven als studentenstad. Deze bijdrage zit in het gemak, in het verbinden van mensen, in ons werk. Hiermee proberen wij talenten aan te trekken en te behouden voor de regio. Maar alles begint met betaalbaar, makkelijk wonen voor studenten die zich bij ons thuis voelen. ”

VESTIDE IS ONDERDEEL VAN WOONBEDRIJF

Vestide is onderdeel van Woonbedrijf, de grootste woningcorporatie in de regio Eindhoven. Als woningcorporatie zorgt Woonbedrijf voor sociale huurwoningen, zonder winst te willen maken.

Woonbedrijf heeft een afdeling speciaal voor studenten: Vestide dus. Want hoe jij wilt wonen, is waarschijnlijk wel anders dan bijvoorbeeld gezinnen en senioren. Zo kunnen we onze dienstverlening helemaal afstemmen op jouw wensen.

Juridisch vallen we helemaal onder Woonbedrijf. Onze jaarverslagen, governancecode en andere bedrijfsinformatie vind je op de website van Woonbedrijf.

Ga naar de website van Woonbedrijf.

INFORMATIE VOOR DE PERS

De woordvoering en persinformatie verloopt via Woonbedrijf. Voor meer info:

Persinformatie Woonbedrijf

Nieuwsberichten Woonbedrijf

Logo Vestide

Over ons

Openingstijden

Woonwinkel: werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch: werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Bij spoed 24/7 bereikbaar.