Logo Vestide - Wonen voor studenten
Vind hier je kamer

NL

/

EN

Veilig e-mailen

De privacy van onze bewoners, woning-/ kamerzoekenden, samenwerkingspartners en medewerkers vinden wij heel belangrijk. Zowel het verwerken van privacy gevoelige gegevens als het versturen daarvan. Daarom sturen we (persoons)gevoelige informatie altijd via een veilige e-mail. Zo zorgen we ervoor dat deze informatie alleen door de juiste persoon gelezen kan worden.

Veilig mailen via Zivver

Veilige e-mails versturen wij via Zivver. Op deze manier wordt het bericht met vertrouwelijke inhoud zoals BSN-nummers en persoonsgegevens versleuteld. Alleen de verzender en ontvanger van het bericht kunnen dan bij de informatie.

Als je een veilige e-mail van ons ontvangt, klik dan op de knop ‘Open Bericht’. Daarna moet je een code invoeren. Deze code ontvang je per SMS, of de code is vooraf met je afgesproken.

Wil je reageren op een e-mail die wij via Zivver naar je hebben verzonden?

Dat kan. Je leest de e-mail op een beveiligde webpagina. Via deze pagina kan je ook direct reageren. Tik je reactie en klik op de verzendknop. Net zoals je in je eigen mailbox gewend bent. Als je hierop weer reactie krijgt ontvang je opnieuw een notificatie via e-mail.

Lees meer over Zivver

Bekijk de snelstartgids van Zivver over veilig mailen of ga naar het Zivver Help Center voor meer uitleg.

Logo Vestide

Over ons

Openingstijden

Woonwinkel: werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch: werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Bij spoed 24/7 bereikbaar.