Logo Vestide - Wonen voor studenten
Vind hier je kamer

NL

/

EN

Reparaties

Dat is makkelijk: je hoeft bijna niets zelf te doen. Via je servicekosten betaal je voor onderhoud en reparaties. Klein onderhoud doe je zelf, zoals een lamp vervangen in je kamer.

AFSPRAAK MAKEN VOOR REPARATIE

Is er iets stuk? Vraag dan online je reparatie aan. Lees even verder voordat je het formulier invult. Voor sommige reparaties is het sneller om direct een gespecialiseerd bedrijf te bellen.

Reparatie aanvragen

REPARATIE MET SPOED

Is reparatie met spoed nodig, dan kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen via 040-297 93 80.

RIOOL VERSTOPT

Bel ontstoppingsbedrijf C.O.R. via 040-283 60 43.

Je kunt meteen een afspraak maken met C.O.R. voor het ontstoppen van je riolering of afvoer. Wij betalen de rekening aan C.O.R.

Misschien overbodig: spoel geen spullen door de wc of afvoer die er niet thuishoren. C.O.R. meldt gevonden voorwerpen altijd bij ons namelijk. Als die spullen de oorzaak zijn van de verstopping, betaal je wel zelf de rekening.

PROBLEMEN MET DE CV-KETEL EN VERWARMING

Op de cv-ketel zit een sticker van het bedrijf dat de ketel heeft geïnstalleerd. Er staat altijd een telefoonnummer bij dat je kunt bellen als er een storing is. Kun je de sticker niet vinden? Vraag dan online een reparatie aan.

RAAM KAPOT

Bel glasbedrijf Verbo via 040 - 245 56 55 als er in jouw kamer of studio of in de gezamenlijke ruimtes een raam stuk is. Als er een raam stuk is in bijvoorbeeld het trappenhuis of op de galerij, vraag dan online de reparatie aan.

Glasschade hoef je niet zelf te betalen. Tenzij je zelf een voetbal door het raam schopt bijvoorbeeld.

LIFT STUK

In de lift staat een telefoonnummer dat je kunt bellen bij storingen. Dan komt er zo snel mogelijk iemand van het liftinstallatiebedrijf om de lift te maken.

Logo Vestide

Over ons

Openingstijden

Woonwinkel: werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch: werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Bij spoed 24/7 bereikbaar.